Sportaanbieders Zwembaden Events

Sport Awards Rotterdam-Rijnmond

header

SPORT AWARDS ROTTERDAM-RIJNMOND

Op 12 december zet Rotterdam de sport weer op een welverdiend erepodium tijdens de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Dit jaar is het majestueuze ss Rotterdam het toneel waar vele mooie, ontroerende, spannende en enerverende sportmomenten van het afgelopen jaar de revue zullen passeren.

De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond worden uitgereikt aan de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg, Sportvrijwilliger en Sportcoach van 2016. Ook wordt de Gehandicaptensportprijs overhandigd. Bekijk hieronder de genomineerden en beslis mee wie op 12 december een Sport Award in ontvangst mag nemen! Alle publieksstemmen worden namelijk bij elkaar opgeteld en tellen voor de helft mee voor de eindscore. De andere helft wordt bepaald door een deskundige jury.

unknown-13unknown-14

RTV Rijnmond doet op 17 december uitgebreid verslag van de uitreiking via radio en tv. Je hoeft dus geen moment te missen!

De gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport en RTV Rijnmond organiseren samen dit event waar mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven elkaar zullen treffen. De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond is een besloten evenement.

 

fotos

sportawardssponsorscontact

facebookinstagramtwitter