Sportaanbieders Zwembaden Gymzalen Sporthallen Agenda Zoek je sport

010MOVES, hét sportspektakel van Rotterdam

ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2019
Het belooft weer een mooi sportspektakel te worden! Op zaterdag 14 september, tussen 11:00 uur en 16:00 uur kun je meedoen aan allerlei sportclinics en workshops. Toch liever supporter vanaf de zijlijn? Kom dan genieten van de verschillende demonstraties en optredens. Mensen van alle leeftijden mogen meedoen en deelname is gratis.

Dit jaar niet op het Schouwburgplein, maar op het voorplein van Rotterdam Ahoy. 010Moves! is een iniatief van meerdere organisaties, waaronder Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport. Elk jaar word men uitgedaagd om zich in een sport te herkennen en nieuwe dingen te ontdekken door deelname aan sportclinics. Het aanbod van sporten verschijnt hier later.

EERDERE EDITIES
In 2018 en 2017 streek 010MOVES neer op het Schouwburgplein, dé uitmarkt voor sport in Rotterdam. We kijken terug op een mooie, sportieve dag. Benieuwd naar de foto’s? Ze staan nu online. Bekijk ze hier en hier.

010MOVES is een initiatief van de Gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport, Sportbedrijf Rotterdam en Rotterdam Sportsupport i.s.m. verschillende partners.