Sportaanbieders Zwembaden Events

Sport Awards

Rotterdam-Rijnmond

Stem nu op jouw favoriet!

De genomineerden voor de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond 2017 zijn bekend! Het is weer een mooi lijstje van sporters en vrijwilligers geworden in de categorieën sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach, sporttalent, sportvrijwilliger en G-sportvereniging. Wie is jouw favoriet?

Stem nu!

City of Champions

Op 11 december 2017 gaat Rotterdam de sport weer op een welverdiend erepodium zetten tijdens de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Vorig jaar was voor het eerst het majestueuze ss Rotterdam het toneel waar vele mooie, ontroerende, spannende en enerverende sportmomenten uit het jaar 2016 de revue passeerden. En ook dit jaar is dit mooie, Rotterdamse icoon de plaats waar het allemaal gaat gebeuren. De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond worden uitgereikt aan de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg, Sportvrijwilliger en Sportcoach van 2017. Ook de Gehandicaptensportprijs wordt overhandigd. De genomineerden zijn bekend, dus breng je stem uit.

De gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport en RTV Rijnmond organiseren jaarlijks samen dit event waar mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven elkaar treffen.

Terugblik 2016

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Kijk hiervoor een sfeerimpressie en zie alle
winnaars van vorig jaar nog een keer voorbij komen.

Album Bekijk alle foto’s

Sport Awards Rotterdam-Rijnmond

Dit jaar reiken wij voor de 31ste keer de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond uit.
Wil je weten wie de vorige edities gewonnen hebben?

Bekijk de lijst

Sponsors en partners

Sponsors

Contact

Contactgegevens:
desportawards@rotterdamsport.nl